ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День „відкритих дверей”

Дата: 16.05.2014 09:30
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

„Ігровий імітаційний експеримент”, саме в такій формі пройшла ситуаційна гра студентів Тульчинського технікуму ветеринарної медицини Білоцерківського аграрного університету на базі управління Пенсійного фонду.
Студентам відділення бухгалтерського обліку була надана можливість попрацювати в умовах наближених до реальної ситуації діяльності, що змушує їх діяти практично, і сприяє засвоєнню навчальної інформації через дію.
Мета заходу профорієнтаційна: визначити як молодь орієнтується в законодавстві, що регулює трудові відносини та соціальні аспекти життя, перевірити її здатність адаптуватися в навколишньому світі після закінчення навчального закладу, а також оцінити рівень знань щодо соціального страхування та пенсійного забезпечення громадян України.
Найбільше цікавили студентів питання впливу наявності або відсутності необхідного страхового стажу на призначення різних видів пенсії, важливості офіційного працевлаштування та добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.
Проведена зустріч змусила замислитися майбутніх випускників над тим, що від офіційного розміру заробітної плати залежить їх соціальний захист, тобто і соціальні гарантії та виплати, які забезпечуються державою, а також до необхідності легального працевлаштування, обов’язкової сплати єдиного соціального внеску. Адже, як слушно зауважили фахівці фонду, про гарантоване благо на схилі років варто починати піклуватися вже з початку трудової діяльності.
В роботі зустрічі брали участь головний спеціаліст з персоналу та організаційно – інформаційної роботи Ковтун Л.В., заступники начальника управління Боровський О.В., Авраменко А.І., головний бухгалтер управління Дачевська Н.Г. та голова профспілкового комітету Подтьолкова В.В., яка розповіла про мікроклімат та традиції колективу, а також всі спеціалісти управління.
Керівництво ПФУ у Тульчинському районі вдячні голові циклової комісії, викладачу вищої категорії, викладачу – методисту Шепеті С.В. за творчу співпрацю у профорієнтаційному напрямі.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь