ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Держава відшкодує ПДВ облігаціями

Дата: 27.05.2014 11:55
Кількість переглядів: 332

Фото без опису

Передбачено випуск облігацій внутрішньої державної позики із строком обігу п’ять років для відшкодування сум податку на додану вартість платникам, суми податку яких задекларовані до відшкодування до 1 січня 2014 р., не відшкодовані на дату набрання чинності Законом України “Про Державний бюджет України на 2014 рік" і підтверджені за результатами перевірок.
Крім того, затверджено:
- Основні умови випуску облігацій внутрішньої державної позики для відшкодування сум податку на додану вартість;
- Порядок випуску, обігу, погашення облігацій внутрішньої державної позики для відшкодування сум податку на додану вартість.
Номінальна вартість облігації внутрішньої державної позики для відшкодування сум ПДВ становитиме 1000 гривень, ставка дохідності – на рівні облікової ставки Нацбанку, який є генеральним агентом з розміщення, обслуговування обігу, виплати доходу і погашення облігацій.
Облігації випускаються у бездокументарній формі у вигляді записів на рахунках у цінних паперах у Нацбанку.
Обсяг випусків облігацій визначається Мінфіном у межах граничного обсягу, визначеного Кабміном, відповідно до затверджених Мінфіном реєстрів інвентаризації платників.
Погашення облігацій здійснюється шляхом проведення кожні шість місяців протягом строку їх обігу виплат із погашення основної суми боргу в розмірі 10 % їх номінальної вартості та доходу за облігаціями.
Також Міндоходів у двотижневий строк доручено забезпечити подання матеріалів інвентаризації платників податку, у яких наявні відповідні суми податку, для визначення граничного обсягу випуску зазначених облігацій; у двомісячний строк - реєстрів проведеної інвентаризації, складених на підставі заяв платників податку про оформлення відшкодування вказаними облігаціями для їх затвердження.
Постанова КМУ від 21.05.14 р. № 139 набуде чинності з дня опублікування.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь