ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

DESPRO – 2014

Дата: 11.12.2013 12:50
Кількість переглядів: 313

5 грудня 2013 року в приміщенні Вінницької облдержадміністрації відбулося підписання Меморандуму про взаєморозуміння і співробітництво між Швейцарсько-українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO та Вінницькою обласною державною адміністрацією та Вінницькою обласною Радою. Головним координуючим органом з реалізації проекту DESPRO у Вінницькій області є Регіональний наглядовий комітет проекту DESPRO, до складу якого увійшли представники обласної державної адміністрації та обласної Ради.
Рішенням наглядового комітету від 5.12.2013 р. № 1 оголошено спільний конкурс проектів DESPRO та обласної Ради із впровадження/вдосконалення децентралізованої моделі водопостачання на рівні сільських громад Вінницької області, затверджено Положення та аплікативна форма написання проектів, звітність (додаються).
Протягом 2014 року Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO гарантує співфінансування проектів сільських громад загальною кількістю до 4 проектів на загальну суму до 1 млн. грн. (до 250 тис. грн. на один проект) на умовах та у відповідності до «Положення про спільний конкурс проектів DESPRO та Вінницької обласної Ради із впровадження/вдосконалення децентралізованої моделі водопостачання на рівні сільських громад Вінницької області».
Останній термін подання документів на конкурс 15 лютого 2014 року.
Проекти подавати або надсилати поштою за адресою Дирекції Конкурсу: 21100, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7, кімн. 825 (Департамент регіонального економічного розвитку облдержадміністрації) з поміткою “На Конкурс”.
Контактна особа: Ратушняк Інесса Анатоліївна, тел.: (0432) 66-14-26, e-mail: ueco@vininvest.gov.ua).
За додатковою інформацією звертатися до відділу містобудування та архітектури Тульчинської райдержадміністрації (тел. 2-17-31).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь