ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ділове партнерство з Фінляндською Республікою

Дата: 23.12.2015 12:44
Кількість переглядів: 329

Фото без опису

За інформацією Посольства України у Фінляндській Республіці, у рамках фінської програми ділового партнерства «Finnpartnership» (Finnish Business Partnership Program me) функціонує безкоштовна послуга Matchmaking з пошуку ділових партнерів як фінськими компаніями, так і компаніями з країн, що розвиваються. Управління зазначеною програмою від імені Міністерства закордонних справ Фінляндської Республіки здійснює фонд венчурного фінансування «Finnfund», який надає консультаційні послуги та фінансову підтримку на реалізацію проектів у країнах, що розвиваються.
Для участі в програмі «Finnpartnership» необхідно пройти процес реєстрації, заповнивши англійською мовою відповідний реєстраційний бланк за посиланням http//www. finnpartnership.fi/www/en/matchmaking/register/index.php та надіслати його на адресу matchmaking@finnpartnership.fi.
Після подачі заявки «Finnpartnership» ухвалюватиме рішення щодо відповідності наведених у ній даних цілям і завданням програми. У разі позитивного розгляду, інформація про компанію буде розміщена на веб-сторінці «Finnpartnership» у розділі «Partner Search» за посиланням www.finnpartnership.fi, електронна адреса fp@ finnpartnership.fi.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь