ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Діти про податки в країні

Дата: 10.06.2015 11:44
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

На свято «Останнього дзвоника» до учнів Клебанської ЗОШ Тульчинського району завітали податківці, адже найактивніші учасники Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості: «Майбутнє країни – у мріях дитини» навчаються саме у цьому навчальному закладі.

Звертаючись до школярів, головний спеціаліст Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Аліна Чорноморець побажала їм гарних канікул, а випускникам – успішної дороги в доросле життя та здійснення мрій. З окремими побажаннями Аліна Миколаївна звернулася до Вікторії Безбах, яка здобула перемогу в районному етапі конкурсу «Майбутнє країни – у мріях дитини»: «Мені надзвичайно приємно, що молоде покоління активно бере участь у житті країни та за допомогою творчості допомагає нагадати дорослим про їх обов’язок перед державою. Життя доводить, що з юних років необхідно опановувати тонкощі законодавства. Діти зі шкільної парти вже розуміють для чого сплачуються податки, усвідомлюють важливість чесної сплати податків для розвитку та процвітання нашої держави» . А.Чорноморець вручила диплом та пам’ятний подарунок переможниці.

На завершення виступу податківець запросила учителів та учнів до Центру обслуговування платників податків, щоб ознайомитись з процесом формування бюджету зсередини: «Ми із задоволенням проведемо екскурсію. Двері податкової та серця податківців завжди відчинені для допитливої молоді. І можливо хтось –отримає свій перший офіційний документ - ідентифікаційний номер платника податків».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь