ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дитячому садочку – бути!

Дата: 06.09.2013 15:51
Кількість переглядів: 321

Фото без опису

Президент України Віктор Федорович Янукович ставить завдання перед владою на місцях, щоб 95 % дітей були охоплені дошкільною освітою. На даний час в Тульчинському районі дошкільною освітою охоплено 90 % дітей віком від 3 до 6 років. З року в рік зростає кількість дитячих садочків, зокрема, у сільській місцевості.
Заступник голови райдержадміністрації Марія Колібабчук відвідала 5 вересня 2013 року в с. Копіївка загальноосвітню школу І-ІІ ступенів та дошкільний заклад, який готується до відкриття найближчим часом. Відбулася зустріч з педагогічним колективом школи, обговорені актуальні питання галузі. М.Колібабчук ознайомилася зі станом ремонтних робіт у дитячому садочку, який знаходиться на базі школи.
«Приємно, що сільська рада на чолі з головою Оленою Чорною, актив села з числа бюджетних установ, батьки дітей, які мають відвідувати дошкільний заклад, всі небайдужі жителі села беруть активну участь у ремонтних роботах, залучають не лише бюджетні кошти, але і спонсорські внески у гарну спільну справу!» - каже Марія Іванівна: «Окрім того, таким чином упорядковується прилегла територія школи, бо вона спільна з дитячим садочком. Велику і вагому допомогу в облаштуванні цього дошкільного закладу надають народний депутат України Микола Васильович Джига і голова обласної державної адміністрації Іван Михайлович Мовчан».
За планом з листопада дитячий садочок с. Копіївка відвідуватимуть майже 30 дітей.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь