ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дівчата ЖФК «Плеяда» м. Тульчина втретє поспіль виграли Кубок Вінниччини з жіночого футболу

Дата: 03.11.2016 10:33
Кількість переглядів: 290

Команда «Плеяда» з Тульчина завоювала Кубок Вінниччини з жіночого футболу, здолавши з рахунком 2 : 0 у фіналі професійну команду Першої ліги України «Колос» з Махнівки Козятинського району. Зазначимо, «Плеяда» сформована з дівчат Тудльчинської ДЮСШ для дітей-сиріт. Приємно, що 15-18-річні футболістки впевнено грали проти досвідчених футболісток. Підкреслимо, в складі команд суперників грали вісім майстрів спорту, деякі з яких у різні часи виступали навіть за збірну України. У турнірі грали і команди Вінниці: ДЮСШ «Блохіна – Бєланова», Педколеджу і «Освіта»м. Вінниця. Змагання відбулися 26-27 жовтня 2016 р. у Вінниці на сучасному футбольному полі зі штучним покриттям школи № 35.

У фінальному матчі гра була вкрай цікава. Родзинкою зустрічі стало те, що воротар «Плеяди» Гаєвська Валерія спромоглася при рахунку 1: 0 відбити пенальті, чим додала своїм футболісткам більшої впевненості в непростій, але переможній грі, – через декілька хвилин команда «Плеяда» провела іще один м'яч у ворота суперниць, 2 : 0. «Рівень гри на змаганнях оцінюю, як, безумовно, високий, особливо у фінальному матчі Кубку!» – зазначив голова Комітету жіночого футболу Вінниччини Юрій Наровицький. До того ж, за словами головного тренера жіночої збірної України вінничанина Володимира Реви, який був на матчах турніру, йому було дуже цікавим і корисним подивитися рівень майстерності футболісток Вінницької області.

Команда «Плеяда» висловлює щиру подяку за багаторічну підтримку в змаганнях обласного та Всеукраїнського рівня: завідувачу сектором у справах сім’ї молоді та спорту Тульчинської РДА Чепернатому С.В., депутату Вінницької обласної Ради, директору ПСП «Зоря» Яськову М.О., Новіцькому О.А., директору ТОВ «Тульчинм’ясо» Остропольському Р.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь