ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги громадськості!

Дата: 18.05.2015 12:26
Кількість переглядів: 260

Фото без опису

Оприлюднено постанову КМУ від 08.04.2015 року № 231, спрямовану на стимулювання населення, ОСББ та ЖБК до впровадження енергоефективних заходів.
Прийняття даного документу запровадить в Україні на національному рівні прозорий механізм стимулювання населення, ОСББ та ЖБК до впровадження енергоефективних заходів відповідно до кращих європейських практик.
На реалізацію механізму для ОСББ та ЖБК у 2015 році планується спрямувати 344 млн. грн. Банки, які братимуть участь у програмі, а саме – АТ «Ощадбанк», ПАТ АБ «Укргазбанк», АТ «Укрексімбанк», зможуть залучити додатково 1,23 млрд. грн. Загалом на реалізацію цієї програми буде спрямовано 1,5 млрд. грн.
Запропонований Держенергоефективності механізм є прозорий та дозволить підвищити ефективність використання бюджетних коштів, оптимально розподілити ризики та контроль за цільовим використанням коштів між державою та банками – учасниками програми, мінімізувати втручання держави в реалізацію інвестиційних проектів.
На отримання компенсації можуть розраховувати як фізичні особи – мешканці приватних будинків, так і організовані об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та житлово-будівельних кооперативів (ЖБК).
За підрахунками Агентства, проведення комплексної термомодернізації житлових будинків дозволить заощадити до 50% енергії, що споживається нині.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь