ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги платників єдиного внеску, пенсіонерів, соціальних партнерів та органів виконавчої влади !

Дата: 12.06.2017 11:57
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

Тульчинське об’єднане управління Пенсійного фонду України Вінницької області нагадує про можливість оформлення передплати на періодичні відомчі видання Пенсійного фонду України – журнал «Вісник Пенсійного фонду України» та газети «Пенсійний кур’єр» - інформаційних носіїв з питань пенсійного законодавства та діяльності органів Пенсійного фонду України.
«Вісник Пенсійного фонду України» - це спеціалізоване виробничо-практичне видання інформаційно-аналітичного характеру, спрямоване на висвітлення концептуальних напрямів розвитку пенсійної системи, розробки та впровадження передових новацій у пенсійній сфері, розміщення аналітичних матеріалів та офіційної статистичної інформації. Роз’яснень та коментарів фахівців по різних напрямах роботи Пенсійного фонду України, висвітлення різнобічних поглядів науковців, дослідження передового світового досвіду, функціонування пенсійних систем.
Газета «Пенсійний кур’єр» - це видання Пенсійного фонду України, в якому висвітлюються події суспільно-політичного життя країни, проводяться консультації та роз’яснення законодавчих норм з будь-яких питань соціального та пенсійного забезпечення. Висвітлюється практика роботи органів Пенсійного фонду України, розповідається про життя пенсіонерів і не тільки, проводиться ознайомлення з історичними та культурними надбаннями народу, організовано консультації з авторитетними фахівцями у сфері охорони здоров’я, подаються кращі рецепти кулінарії, цікавий досвід господарювання та дозвілля, в кожному номері газети – телепрограма, кросворд.
Пропонуємо всім бажаючим здійснити передплату періодичних видань, в яких можна знайти відповіді на питання, що Вас цікавлять.

Газета «Пенсійний кур’єр»

«Вісник Пенсійного фонду України»

Передплатний індекс:

  • українською мовою - 06840
  • російською мовою - 06842

Вартість передплати на 2017 рік:

1 міс. – 13,19 грн.

3 міс. – 39,57 грн.

6 міс. – 79,14 грн.

Передплатний індекс:

  • українською мовою - 23751

Вартість передплати на 2017 рік:

1 міс. – 50,46 грн.

3 міс. – 151,38 грн.

6 міс. – 302,76 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь