ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Добровільне об’єднання громад: обговорення триває

Дата: 16.06.2015 16:51
Кількість переглядів: 244

Фото без опису

16 червня 2015 року в конференц-залі адміністративного будинку Тульчинської районної ради та райдержадміністрації відбулося засідання робочої групи з питань добровільного об’єднання територіальних громад району з ініціативи її співголів –

голови райдержадміністрації Миколи Підболячного, голови районної ради Олексія Авраменка.

Обговорення ходу реалізації Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» торкалося проекту майбутніх об’єднаних громад на території району, громадських ініціатив з Печерської та Заозерненської рад, інших деталей цього непростого реформаційного процесу. Голова райдержадміністрації наголосив на необхідності суворо дотримуватися Закону, зберегти, по можливості, межі району, розповів про власні враження від окремих сходів громадян та виконкомів, сесій місцевих рад з даного питання. Голова районної ради поінформував про громадські настрої жителів сіл Петрашівка, Печера, Заозерне, Тиманівка.

Досить обережно висловився щодо значного об’єднання місцевих рад навколо Тульчина міський голова В.Весняний, а присутні Печерський і Крищинецький голови повідомили про альтернативні проекти розвитку громад, на яких наполягає частина місцевих жителів. Далі учасники наради зупинилися на окремих правових аспектах адміністративно-територіальної реформи, запланованих змінах у бюджетній системі, які серйозно впливатимуть на соціальну сферу, тощо.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь