ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Документи, які необхідно надати фізичній особі для отримання електронного цифрового підпису (ЕЦП)

Дата: 18.12.2017 16:02
Кількість переглядів: 308

Електронний цифровий підпис (ЕЦП) - вид електронного підпису, отриманого в результаті криптографічного перетворення набору електронних даних, який додається до цього набору або логічно з ним поєднується і дає змогу підтвердити його цілісність та ідентифікувати підписувача.
Електронний цифровий підпис може використовуватись як юридичними так і фізичними особами як аналог власноручного підпису для надання електронному документу юридичної сили. Юридична сила електронного документа, підписаного ЕЦП, еквівалентна юридичній силі паперового документа з власноручним підписом правоздатної особи та печаткою.
З часів прийняття закону, ЕЦП користувались в основному для підписання електронних документів, але не всі знають, що за допомогою ЕЦП можна ще отримати доступ до своїх персональних даних не виходячи з дому! Вхід за допомогою ЕЦП надає можливість доступу до своїх персональних даних: про страхувальників, страховий стаж (стаж для призначення пенсії), дані про заробітну плату, з якої було сплачено страхові внески, дані про призначену пенсію (електронна пенсійна справа), можливість зберегти так звану довідку ОК-5, довідку про доходи (для пенсіонерів), а також подати податкову звітність та щорічну електронну декларацію.
Такий електронний ключ можна отримати :
м. Вінниця, вул. Костянтина Василенка, буд. 21, 1-й пов.,
зал №1 ЦОПП, тел.: (0432) 56-04-03
Реєстрація користувачів: пн - чт з 9:00 до 18:00
пт з 9:00 до 16:45
обідня перерва: з 13:00 до 13:45
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ повідомляє, що для отримання послуг електронного цифрового підпису (ЕЦП) фізичній особі необхідно:
- надати Реєстраційну картку, заповнену відповідно до зразка (у двох примірниках) та оформити необхідні документи за списком, наведеним на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД ДФС acskidd.gov.ua («Розділ «Реєстрація користувачів»), а саме:
? надати копію паспорта підписувача (копії 1-2 сторінок (3-6 за наявності відміток) та сторінку з відміткою про реєстрацію місця проживання) або копію паспорта підписувача виготовленого у формі картки, що містить безконтактний електронний носій (копії лицьового та зворотного боку та копія паперового витягу з Єдиного державного демографічного реєстру про адресу реєстрації місця проживання, або копія Довідки про реєстрацію місця проживання фізичної особи), або паспорта громадянина України для виїзду за кордон з відміткою про постійне місце проживання в іноземній державі, засвідчена підписом власника;
? надати копію посвідки на постійне (тимчасове) місце проживання, засвідчену підписом власника, або паспорта громадянина іншої країни із нотаріально засвідченим перекладом на українську мову (для іноземних громадян);
? надати копію картки платника податків*, засвідчену підписом власника. За наявності у паспорті громадянина України реєстраційного номера облікової картки платника податків, замість копії картки платника податків, може бути подана копія сторінки паспорта громадянина України з відповідною відміткою, засвідчена підписом власника. Якщо через релігійні переконання фізична особа відмовилась від реєстраційного номеру облікової картки платника податків, додатково подається копія сторінки паспорту з відміткою про таку відмову.
* - у разі, якщо через релігійні переконання фізична особа відмовилась від реєстраційного номеру облікової картки платника податків, копія картки платника податків не подається.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь