ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Допоможемо нашим захисникам!

Дата: 16.06.2014 13:22
Кількість переглядів: 321

На адресу місцевих адміністрацій Вінниччини звернулися військовий комісар Вінницького ОВК Г.Долгашов і особовий склад Вінницького батальйону територіальної оборони. В складний для країни час, з метою підтримання конституційного ладу та законного правопорядку, 10 червня цей підрозділ вибув виконувати завдання за статутним призначенням. В ході проведення перевірки готовності батальйону виявлена потреба в комплектуванні підрозділу додатковими засобами захисту та матеріально-технічним забезпеченням, що обумовлено наявністю застарілих та неякісних засобів захисту, які ще знаходяться на озброєнні в Збройних Силах України.
Громадськість району, юридичні та фізичні особи запрошуються до акції підтримки особового складу батальйону найбільш необхідними елементами екіпірування солдатів (бронежилети Корсар М-3 (4-го ступеню захисту), кулезахисні шоломи М-1, модульні комплекти захисту, тепловізори) та іншим необхідним майном для забезпечення життєдіяльності та побуту військового підрозділу. Докладний перелік побутових елементів забезпечення знаходиться в райдержадміністрації (тел. 2-35-34, 2-35-94).
Надання додаткової інформації, координацію дій забезпечують Тульчинський РВК (тел. 2-23-72), Вінницький ОВК (тел. 61-78-01).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь