ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дорогі земляки, шановні друзі!

Дата: 10.04.2015 09:27
Кількість переглядів: 235

Від імені районної державної адміністрації та районної ради сердечно вітаємо всіх зі світлим Христовим Воскресінням – святом, яке споконвіку символізує життєву силу, торжество істини та справедливості, знаходить глибокий і радісний відгук у наших душах.

З часів хрещення Київської Русі Великдень має для нашого народу особливе духовне значення, оскільки уособлює найвищі християнські цінності – віру, надію, любов, терпимість, добро і братерство. Глибинна сутність Великодня ще й у тому, що він дарує кожному нагоду зробити крок назустріч ближньому, подати один одному руку прощення, дружби і взаєморозуміння для добрих справ в ім’я світлого майбутнього України. Адже висока мораль – найкраща, найчистіша зброя при досягненні особистої чи суспільно вагомої мети. Разом здолаємо зло! Захистимо Батьківщину від будь-яких ворогів!

Нехай життєдайний Великдень наповнить радістю наші серця і душі, зміцнить нас у любові і злагоді, примножить добробут наших родин, додасть усім сили і снаги у вірному служінні Вітчизні особливо в часи суворих випробувань. Миру, щастя, доброго здоров’я, достатку і взаєморозуміння вам і вашим сім’ям, радості і поваги від оточуючих, мудрості, виваженості, рішучості у подоланні негараздів і небезпек.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Голова районної державної адміністрації Микола Підболячний

Голова районної ради Олексій Авраменко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь