ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дорогі земляки! Вельмишановна громадо Вінниччини!

Дата: 07.05.2014 13:24
Кількість переглядів: 284

Фото без опису

Непроста суспільно-політична ситуація, що склалася в нашій державі, вимагає від кожного з нас особливої пильності, виваженості та мудрості.
Незаперечним є той факт, що Вінниччина і Україна нині живе і працює в умовах зовнішньої агресії.
Ми вимушені констатувати, що російські медіа все частіше використовують наше місто в «брудних» інформаційних технологіях, позиціонуючи Вінницю як осередок нестабільності. Розклеєні по місту листівки сумнівного змісту, без підпису і жодного натяку на організатора, вкотре піднімають хвилю неспокою в місті. Невідомі автори закликають жителів зібратися 7 травня з метою масового озброєння населення. При цьому, деструктивні сили прикриваються вимогою почути радикальні рішення від влади.
Переконливо просимо вас не брати участі у подібних сумнівних акціях, свідомо та з усією серйозністю поставитися до можливих наслідків. Зробити це необхідно, аби певною мірою зняти соціальну напругу і уникнути можливого протистояння.
У зв'язку з останніми трагічними подіями, що сталися на сході нашої країни, де загинули і постраждали люди, вкотре звертаємося до всіх вас із проханням протягом травневих свят 7, 8, і 9 травня утриматися від участі в масових акціях.
Повідомляємо також, що всі раніше анонсовані масові заходи до Дня Перемоги в місті скасовано, відбудеться лише традиційне покладання квітів до Меморіалу загиблим воїнам.
Безумовно, для кожного з нас святим обов’язком є вшанування пам’яті ветеранів, які ціною великих втрат здобули мир для прийдешніх поколінь. Однак в нинішніх умовах наше цілком природнє і зрозуміле бажання віддати шану воїнам-визволителям може проти нашої ж волі обернутися приводом для чергових маніпуляцій з боку проросійських і сепаратистських угрупувань.
Ми чітко усвідомлюємо, що суспільно-політична ситуація на Вінниччині, як і загалом в Україні, складна, проте вона контрольована і регульована.
Тож будьте свідомими і виваженими, уникайте скупчення радикально налаштованих груп людей, не піддавайтесь на гучні провокативні заклики сумнівних осіб.
Сподіваємося на ваше розуміння і підтримку. Збережемо разом мир і спокій на нашій рідній Вінниччині.
Голова Вінницької обласної державної адміністрації Анатолій Олійник
Голова обласної Ради Сергій Свитко
Виконуючий обов’язки міського голови,
секретар Вінницької міської ради Сергій Моргунов

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь