ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДПІ у Тульчинському районі інформує

Дата: 23.04.2013 12:05
Кількість переглядів: 384

Термін зберігання електронних квитанцій - 3 роки
Платники податків, які звітують до органу ДПС в електронному вигляді, повинні подати декларацію не пізніше закінчення останньої години дня, у якому минає граничний термін подання звітності.
Нагадуємо, що органи ДПС приймають податкову звітність з 9.00 до 18.00 щоденно, крім вихідних, святкових і неробочих днів. При цьому, в останній день граничного строку подання податкової звітності в електронній формі звітність приймається до останньої години. Тобто, до 24.00 дня, у якому спливає такий граничний строк.
У разі отримання звітності в електронному вигляді орган ДПС надсилає платнику дві квитанції.
Перша квитанція є підтвердженням того, що податкові документи передано до органу ДПС. Ця квитанція надсилається на ту електронну адресу, з якої надійшла звітність від платника. Другий примірник першої квитанції в електронному вигляді зберігається в органі ДПС.
Водночас, якщо перша квитанція не надійшла на електронну адресу платника, то податковий документ вважається неодержаним.
Друга квитанція є підтвердженням прийняття документів платника до бази даних ДПС в електронному вигляді у текстовому форматі. У ній зазначаються:
- реквізити прийнятого документа в електронній формі;
- відповідність звітності затвердженому формату (стандарту) електронного документа;
- результати перевірки електронного цифрового підпису (ЕЦП);
- інформація про платника податків;
- дата та час приймання, реєстраційний номер;
- податковий період, за який подається звітність та дані про відправника квитанції.
На цю квитанцію накладається ЕЦП органу ДПС, здійснюється її шифрування та надсилання платнику засобами телекомунікаційного зв’язку. Другий примірник такої квитанції також зберігається в електронному вигляді в органі ДПС. Звертаємо вашу увагу на те, що отримані платником електронні квитанції повинні зберігатися протягом 1095 днів з дня подання податкової звітності.
Порядок подання податкової звітності в електронному вигляді регламентований Інструкцією з підготовки і подання податкових документів в електронному вигляді засобами телекомунікаційного зв'язку, затвердженою Наказом ДПА України від 10.04.2008 №233.
Ефективний сервіс «Пульс» відтепер доступний клієнтам податкової та митниці
Міністерство доходів та зборів України здійснило ребрендинг інтерактивного сервісу «Пульс податкової», який відтепер приймає звернення представників бізнесу не тільки з податкових, а й з митних питань.
Сервіс «Пульс» запроваджено ще в січні 2012 року. Він попереджує: труднощі в спілкуванні, некоректне ставлення, перевищення повноважень, неякісне обслуговування. За час своєї роботи «Пульс» зарекомендував себе не тільки як ефективний сервіс для платників, який працює за принципом call-back - зворотній дзвінок про результат, а й як повноцінний консультаційний центр.
Завдяки оновленому «Пульсу» представники бізнесу, в тому числі і суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності, мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність співробітників Міністерства доходів і зборів й оперативно вирішити суперечливі питання, що виникають не тільки у сфері адміністрування податків, а й під час здійснення митного контролю і митного оформлення.
Номер цілодобової телефонної лінії оновленого сервісу «Пульс»: (044) 284-00-07.
Про порушення ліцензійних зобов’язань
Протягом I квартала поточного року за повідомленням Державної податкової служби у Вінницькій області за порушення, що допускають суб”єкти підприємницької діяльності анульовано 59 та призупинено дію 157 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, анульовано 47 та призупинено дію 159 ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами. Втім, за статистикою порівняно з 2012 роком кількість байдужих до здоров’я підлітків продавців скоротилася , так протягом квартала анульовано одну ліцензію за продаж тютюнових виробів особі, яка не досягла 18 років.
За порушення законодавства у сфері обігу спирту, алкоголю та тютюну до 35 підприємців застосовано 87,1 тис. гривень фінансових санкцій.
Фахівці податкової служби зазначають, що і надалі контролюватимуть підприємців за дотримання законодавчих обмежень при торгівлі алкоголем та тютюном.
ДПІ у Тульчинському районі нагадує, що відповідно до чинного законодавства, продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім карається анулюванням ліцензій та штрафними санкціями.
Сектор взаємодії із засобами масової інформації
та громадськістю ДПІ у Тульчинському районі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь