ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Епідеміологічний поріг подолано

Дата: 27.12.2016 12:00
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

22 та 27 грудня 2016 року першим заступником голови райдержадміністрації, заступником голови районної комісії ТЕБ та НС Віталієм Побережником були проведенні два позачергові засідання комісії з питань ТЕБ та НС відносно ситуації, що склалась в окремих навчальних закладах району та потребують термінових карантинних заходів. Так 22 грудня 2016 року на ім’я Першого заступника голови райдержадміністрації, заступника голови районної комісії ТЕБ та НС надійшло подання від директора Тульчинської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів-ліцею Вінницької Обласної Ради Хлівнюка М.М. «Про призупинення навчання у комунальному закладі «Тульчинська спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів-ліцею Вінницької Обласної Ради», як у такому, що перетнула рівень захворюваності епідеміологічних показників».
Аналогічне звернення надійшло 27 грудня 2016 року від начальника відділу освіти райдержадміністрації Митрицана М.М. «Про призупинення навчання у Богданівській (38% хворих дітей), Ганопільській (46,5% хворих дітей) загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів, Тиманівському ДНЗ (25,5% хворих дітей), як у таких, що перетнули рівень захворюваності епідеміологічних показників».
Враховуючи різке зниження кількості відвідування та захворюваності серед учнів, за результатами доповідей фахівців, з урахуванням обговорення та з метою ефективної протидії поширенню грипу та ГРВІ серед населення, попередження значних епідемічних ускладнень, зменшення інтенсивності захворювань комісія вирішила:
Ввести карантинні заходи в зазначених навчальних закладах району протягом 10 днів.

Протоколи додаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь