ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Фізичним особам залишається місяць для сплатити податку на майно

Дата: 05.08.2015 16:10
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ нагадує, що до 1 липня громадянам міста та району направлені податкові повідомлення-рішення про сплату податку на майно, де включено - податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; транспортний податок та плата за землю.

Податкове повідомлення-рішення про сплату суми податку, обчисленого відповідно до податкового законодавства, та відповідні платіжні реквізити надіслані платникам податку контролюючим органом за місцем їх податкової адреси (місцем реєстрації).

Відповідно сплатити податкове зобов’язання фізичні особи повинні протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.

Зазначимо, що у разі, якщо сума грошового зобов’язання розраховується контролюючим органом, платник податків не несе відповідальності за своєчасність, достовірність і повноту нарахування такої суми, проте несе відповідальність за своєчасне та повне погашення нарахованого узгодженого грошового зобов’язання і має право оскаржити зазначену суму в порядку, встановленому податковим законодавством (п. 54.5 ст. 54 ПКУ).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь