ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ФК «Патріот» скликає друзів

Дата: 22.11.2016 08:07
Кількість переглядів: 294

Фото без опису

18 листопада на базі Тульчинської РДЮСШ традиційно відбувся футбольний турнір серед дітей 2003-2005 років під егідою « ФК «Патріот» збирає друзів».
Цього разу до наших юних вихованців ФК «Патріот-РДЮСШ» завітали гості із м.Ладижина – ФК «Авангард-Енергія» та команда ФК «Нива» із м.Бершадь.
Першу гру, що відкривала товариський турнір, ФК «Патріот-РДЮСШ» провів із командою із м.Ладижин та здобув красиву перемогу із рахунком 6-4. Команда із Бершаді перемогла ФК «Авангард-Енергія» 7-4. У вирішальному матчі, що визначав першість, зійшлись господарі турніру та ФК «Нива».
Матч проходив у напруженій боротьбі, команди віддавались повністю грі, не збираючись поступатися одна іншій. В результаті рахунок 2-2 став підсумком турніру та визначив, за різницею забитих-пропущених, переможця турніру.
Ним виявився ФК «Нива» із м.Бершадь. Відповідно 2 місце залишилось за юними футболістами ФК «Патріот-РДЮСШ» та 3 зайняла команда ФК «Авангард-Енергія».
Підводячи підсумки, під час вручення нагород, завідувач сектору молоді та спорту Тульчинської районної державної адміністрації Сергій Чепернатий відзначив рівень зростання гравців, роботу тренерів та доброзичливе відношення суперників під час проведення змагань. З побажаннями до спортивних перемог Сергій Чепернатий вручив комплекти солодощів для гравців кожної з команд.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь