ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ФК «Поділля» смт. Кирнасівка – володар Кубку району

Дата: 31.08.2016 14:31
Кількість переглядів: 426

Фото без опису

В рамках низки спортивно-масових заходів з находи 25-річчя Незалежності України 28 серпня на ЦМС «Колос» відбувся фінал Y-го Кубку Тульчинського району з фуболу серед аматорських команд.

У двохраундових півфінальних поєдинках фіналісти турніру – ФК «Клебань» с.Клебань та ФК «Поділля» смт.Кирнасівка здолали ФК «Колос» Шпиків (2-0 та 2-2) й ФК «Легіон» РДЮСШ (9-1 та 3-3) відповідно. Фінальна гра, яку традиційно обслуговувала бригада арбітрів національної категорії ОФФ, продемонструвала перевагу кирнасівчан, що відобразилося двома забитими м’ячами у підсумку: 2-0 (О.Недозименко 16, 38хв.).

Понад 150 глядачів глядачів стали свідками урочистої церемонії нагородження команд, а головний трофей – красень Кубок переможці традиційно отримали з рук голови Тульчинської районної державної адміністрації М.В..Підболячного.

Кубками відповідного ґатунку , медалями та грамотами було нагороджено й призерів відкритої першості міста з малого футболу, що завершився напередодні(10 команд учасниць): ФК «Патріот»-1 місце, ФК «Партизан»-2-місце, Фк «Патріот-юніор»РДЮСШ-3 місце.

Не за горами новий YI –й за ліком чемпіонат району й низка традиційних дитячо-юнацьких турнірів за планом сектору молоді та спорту РДА та міської федерації футболу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь