ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Фонд «Монсанто»

Дата: 03.02.2017 10:59
Кількість переглядів: 273

Фото без опису

Фонд «Монсанто» оголосив початок чергового раунду прийому пропозицій соціальних проектів від громадських організацій на розвиток сільських територіальних громад, що триватиме з 1 січня до 28 лютого 2017 року.
В Україні Фонд «Монсанто» приймає грантові пропозиції за наступними напрямками:
  • Надання базової освітньої підтримки, спрямованої на покращення якості освіти в територіальних громадах, в тому числі шляхом надання підтримки школам, бібліотекам, науковим центрам, реалізації навчальних програм для фермерів та академічних програм, які доповнюють шкільні програми.
  • Забезпечення критичних потреб громад за рахунок розвитку продовольчої безпеки, покращення санітарних умов, забезпечення доступу до чистої води, громадської безпеки та задоволення різноманітних інших місцевих потреб.
Мінімальний розмір гранту, що може бути наданий – 25 тис. доларів США. Проекти не повинні мати жодного зв’язку з комерційною діяльністю компанії «Монсанто». Проектна діяльність може бути розрахована на період до 12 місяців. Організації-заявники повинні бути зареєстровані принаймні за два роки до подання заявки та зобов’язані надати підтвердження проведення нещодавнього зовнішнього аудиту фінансів організації за міжнародними стандартами.
Щоб отримати запрошення на подання заявки, необхідно за формою , вказаною за посиланням www.monsantofund.org/about/contact/ надати інформацію про громадську організацію та короткий опис проекту англійською мовою. Якщо Фонд «Монсанто» буде зацікавлений підтримати проект, представник організації надасть код запрошення. Усі грантові заявки та усі необхідні документи подаються он-лайн та повинні бути перекладені англійською мовою.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь