ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя

Дата: 22.11.2013 16:23
Кількість переглядів: 324

Фото без опису

В рамках виконання завдань Президента України В.Януковича щодо збереження і розширення мережі позашкільних навчальних закладів 21 листопада 2013 року в Тульчинській центральні районній бібліотеці відбувся районний семінар бібліотечних працівників району на тему «Робота бібліотек по формуванню позитивної мотивації на здоровий спосіб життя», в роботі якого взяла участь Марченко Тетяна Миколаївна, зав. науково-методичним відділом Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К.Тімірязєва. Тетяна Миколаївна провела з учасниками семінару бібліотечний колоквіум та тренінг «Бібліотека: пошук розумного балансу між традиційним та новим».
Нурізянова Тетяна Петрівна, зав. відділу обслуговування Тульчинської ЦРБ в своєму виступі висвітлила питання «Активізація роботи бібліотек по формуванню позитивної мотивації на здоровий спосіб життя».
Галіза Людмила Василівна в своїй консультації проінформувала бібліотекарів району про шляхи розвитку бібліотек на наступний рік, відмітила реалізацію інноваційного процесу в бібліотеках, розповіла про головні завдання і напрямки роботи. Бібліотекарі отримали консультацію по плануванню роботи на новий 2014 рік, нові орієнтири, нове бачення по формуванню здорового способу життя, особливо з найменшими читачами, з дітьми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь