ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник взяв участь у черговій сесії обласної Ради

Дата: 18.04.2014 09:03
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

17 квітня відбулася 24 сесія обласної Ради 6-го скликання, участь у роботі якої взяв очільник Вінниччини Анатолій Олійник.
Згідно з порядком денним, на розгляд депутатів було винесено 21 питання, найголовніші з яких – внесення змін до обласного бюджету, прийняття нових цільових програм та внесення змін і доповнень до вже діючих.
Так, після тривалого обговорення, депутати обласної Ради підтримали питання «Про внесення змін до рішення 21 сесії обласної Ради 6 скликання від 1 лютого 2014 року № 669 «Про обласний бюджет на 2014 рік» (зі змінами)» та, розглянувши ще низку питань порядку денного, заслухали інформацію голови облдержадміністрації Анатолія Олійника щодо заходів, які здійснює обласна влада в умовах сучасної суспільно-політичної ситуації в державі.
«Є певні нормативні документи, які прописують наші дії в особливий період в рамках штабу територіальної оборони. Усі ці документи поновлені і опрацьовані. Відповідні заходи здійснено і обласним військкоматом, - повідомив керівник Вінниччини. – І вже сьогодні ми озвучимо районним очільникам порядок дій, спрямованих на самоорганізацію і забезпечення територіальної оборони нашого регіону».
Серед таких заходів – створення у кожному районі області формування активних громадян, готових захищати свою Батьківщину, відпрацювання системи їх оповіщення та схеми оперативного реагування на можливі виклики. «Реалізація таких кроків, - наголосив Анатолій Олійник, - дозволить області бути готовою до потенційних загроз».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь