ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова облдержадміністрації Іван Мовчан привітав колектив Вінницької міської ради з Днем місцевого самоврядування

Дата: 09.12.2013 08:44
Кількість переглядів: 321

6 грудня очільник регіону Іван Мовчан взяв участь у святкових заходах з нагоди Дня місцевого самоврядування, що відбулися у Вінницькій міській раді.
Звертаючись з вітальним словом до колективу міської ради, голова облдержадміністрації зазначив, що між виконавчою владою та органами місцевого самоврядування Вінниччини є повне порозуміння, а всі нагальні питання вирішуються спільно і злагоджено.
«Сьогодні ми разом системно, зрозуміло і креативно змінюємо обличчя нашого міста, розбудовуємо його, вдосконалюємо усі комунікації задля того, щоб мешканцям територіальної громади жилося краще. У цьому ваше покликання і основне завдання, - зауважив Іван Мовчан. – Коли присутні порядок і культура, зрозумілий алгоритм дій та відповідальність, тоді й працювати значно легше. Ви усі ці критерії демонструєте, і я щиро вдячний керівнику та усім працівникам міської ради за вашу активну позицію, за вашу роботу, яка творить чергову сторінку в історії Вінниччини».
Очільник регіону також наголосив, що питання розвитку місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні перебуває на особливому контролі Глави держави Віктора Януковича. І Вінниччина – серед лідерів у реалізації цього доручення.
Свої вітання колективу Вінницької міської ради адресував і міський голова Володимир Гройсман, відзначивши, що Вінниця має потужну команду самоврядування. «Ви найбільше можете приносити користь і впливати на життя територіальних громад. Це непростий шлях, але з вашим досвідом і вмінням, з нашими спільними напрацюваннями ми зможемо зробити вагомий внесок у ті зміни, що допоможуть побудувати якісну систему місцевого самоврядування в нашій державі», - підкреслив Володимир Гройсман.
Побажавши учасникам урочистостей наснаги, успіхів та нових перспектив, керівники області та міста нагородили кращих самоврядців Вінниці Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради, а також грамотами і відзнаками Вінницької міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь