ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова облдержадміністрації провів оперативну нараду з керівниками департаментів та служб регіону

Дата: 24.10.2017 10:35
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

Під час щотижневої робочої наради Валерій Коровій інформував керівників структурних підрозділів ОДА про візит офіційної делегації Вінницької області до Румунії, а також акцентував увагу на актуальних питаннях життєдіяльності регіону.

Очільник Вінниччини, зокрема, наголосив, що пріоритетом на сьогодні залишаються роботи, пов’язані з відновленням будівель та об’єктів інфраструктури, що постраждали в результаті вибухів на військовому арсеналі. Відтак доручив підготувати пропозиції щодо внесення змін і доповнень до нормативних актів, які регламентують фінансування заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації з державного бюджету, аби максимально спростити ці процедури.

Торкаючись питань регіонального розвитку, голова облдержадміністрації повідомив, що компанія Delphi на базі 45-го заводу вже запустила першу партію виробництва. «В нас в роботі є ще 2 великі проекти в галузі машинобудування, причому абсолютно наближені до реальності. Мова йде про створення до 4 тисяч нових робочих місць», - підкреслив Валерій Коровій. А принагідно відзначив, що за рейтинговою оцінкою USAID, Вінницька область посідає сьогодні І місце в Україні за рівнем інвестиційної привабливості.

Водночас керівник ОДА заслухав оперативну інформацію про поточну ситуацію за окремими галузевими напрямами.

Так, за словами директора Департаменту фінансів ОДА Миколи Копачевського, на сьогодні приріст бюджету становить 41 % по бюджету області та 39,5 % по обласному бюджету.

Директор же Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів ОДА Микола Ткачук інформував, що сільгоспвиробниками Вінницької області вже намолочено 3 млн. 139 тисяч тонн зернових. «На 95 % завершено збирання гречки, на 92 % - соняшника, 87 % - сої, 62 % - цукрового буряка і на 30 % кукурудзи на зерно. На сьогодні 7 цукровими заводами області вже вироблено 169 тисяч тонн цукру. Це 25 % від загальної кількості по Україні», - наголосив Микола Ткачук.

Що ж стосується стану виплат за оренду земельних часток (паїв), то, за інформацією директора Департаменту, рівень розрахунків становить нині 91 %, загальна ж сума таких виплат склала на сьогодні 2 млрд. 149 млн. гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь