ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова ОДА Валерій Коровій своїм розпорядженням зобов’язав виключно через «Прозорий офіс» приймати для розгляду та надавати висновки з питання містобудівної та проектної документації

Дата: 03.01.2018 11:44
Кількість переглядів: 297

2 січня 2018 року, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій підписав розпорядження, яким зобов’язав виключно через «Прозорий офіс» приймати для розгляду та надавати висновки з питання містобудівної та проектної документації.

Прийняття розпорядження направлене на створення умов для залучення інвестицій, забезпечення професійного колегіального розгляду й обговорення містобудівної, проектної документації та забезпечення прозорості роботи органів виконавчої влади.

Крім того, згідно прийнятого розпорядження, буде скорочено термін розгляду та надання висновків по містобудівній та проектній документації. Відтак, Департамент будівництва, містобудування та архітектури облдержадміністрації зобов’язаний забезпечити проведення засідань архітектурно-містобудівної рада не рідше двох разів на місяць та інформувати заінтересованих осіб про прийняті рішення протягом одного робочого дня.

З 1 лютого 2018 року приймання містобудівної та проектної документації на розгляд архітектурно-містобудівної ради та видача результатів її розгляду проводитиметься виключно через Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» виконавчого комітету Вінницької міської ради.

Питання забезпечення якості надання адміністративних послуг було і залишається пріоритетним напрямком діяльності обласної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь