ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації провів нараду

Дата: 09.02.2016 09:47
Кількість переглядів: 300

Фото без опису

5 лютого 2016 року в конференц-залі адміністративного будинку м. Тульчина (вулиця Миколи Леонтовича, 1) голова райдержадміністрації Микола Підболячний провів нараду за участю керівників районних управлінь, відділів, служб, структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, редакторів комунальних ЗМІ. Голова райдержадміністрації поінформував присутніх про зміст наради, яка була проведена 1 лютого головою облдержадміністрації Валерієм Коровієм, та запровадження нових форм роботи з головами райдержадміністрацій, іншими державними установами, що відображатиметься в щомісячних робочих нарадах.
Це пов’язано з продовженням неоголошеної війни з боку Російської Федерації, регіональним розвитком із залученням приватного капіталу, економічною та інвестиційною діяльністю, упорядкуванням та належним утриманням територій місцевих громад, загостренням внутрішньополітичних питань, децентралізацією влади тощо. Керівник району акцентував увагу присутніх на активізації роботи щодо пропаганди служби за контрактом у Збройних Силах України.
Керівникам управлінь, відділів, служб району, підрозділів райдержадміністрації М.Підболячний довів зміст розпоряджень голови облдержадміністрації щодо внесення змін до перспективного плану формування територіальних громад області та запровадження проведення моніторингу та оцінки результативності роботи районних державних адміністрацій. Після коротких галузевих звітів окремих учасників наради мова йшла про необхідність посилення боротьби з корупцією в державних органах, висвітлення цієї теми в засобах масової інформації.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь