ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Головне питання чергової педагогічної наради - відзначення 70-річчя Перемоги над нацизмом у Європі та 70-річчя завершення ІІ світової війни

Дата: 06.05.2015 16:04
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

Днями в актовій залі районного будинку дітей та юнацтва відбулася нарада керівників навчальних закладів району . Головне питання, що розглядалося на нараді - відзначення 70-річчя Перемоги над нацизмом у Європі та 70-річчя завершення ІІ світової війни.

Освітянську нараду розпочав начальник відділу освіти Митрицан М.М., який розповів про участь творчих колективів району у заключному гала-концерті в театрі імені Садовського у м.Вінниці , присвяченому Дню Перемоги над нацизмом у Європі, дав схвальну оцінку роботи оркестру народних інструментів «Барвінок» районного Будинку дітей та юнацтва . У своєму виступі начальник зупинився на питаннях завершення навчального року, фінансуванні освітньої галузі, ремонту шкільних приміщень.

Про завершення навчального року та проведення державної підсумкової атестації в закладах освіти виступила старший інспектор відділу освіти Кошелап С.В . Світлана Віталіївна ознайомила присутніх з нормативними документами , правилами проведення, розкладом та вимогами щодо проведення ДПА. Кошелап С.В. поінформувала керівників про заплановані районні заходи щодо відзначення 70-річчя Перемоги.

Головний спеціаліст відділу освіти Поваляєва А.А. довела до відома керівників інформацію про проведення у всіх навчальних закладах району заходів з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Європі.

Про результати Акції «Серце до серця» присутніх ознайомила соціальний педагог відділу освіти Боєва С.П.

З інших питань виступили методисти відділу освіти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь