ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громадська безпека – в наших руках!

Дата: 14.05.2014 14:31
Кількість переглядів: 452

Фото без опису

На Тульчинщині створено і зареєстровано районне громадське формування «Народна самооборона», яке на даний час нараховує понад 150 членів. В умовах складної суспільно-політичної ситуації в Україні це об’єднання громадян спільно з органами місцевого самоврядування, правоохоронними структурами має забезпечувати правопорядок і громадський спокій у Тульчинському районі. Штаб формування знаходиться в м. Тульчині по вул. Леніна, 65. Контактні телефони: 097-3493780, 067-7666034.
Даний підрозділ сформований за добровільним принципом, з готовністю у випадку необхідності, забезпечити охорону стратегічних об’єктів, об’єктів життєзабезпечення району, як формування, здатне виконувати покладені на нього завдання з використанням засобів озброєння. В травні проведені два тактичних і одне спільне районне навчання підрозділів охорони громадського порядку місцевих рад, але головною проблемою є матеріально-технічне забезпечення «Народної самооборони» (спецодяг, обладнання, харчування, транспортні витрати і т.п.).
Благодійні внески від фізичних та юридичних осіб, небайдужих жителів району на підтримку Тульчинської «Народної самооборони», р/р 26004312602701, ПАТ «Енергобанк», МФО 300272, код 39202653 допоможуть нашим добровольцям забезпечити надійну охорону громадського порядку, всіх важливих об’єктів, ефективно протидіяти будь-яким протиправним намірам та діям. Не будьмо байдужими! Наша безпека – в наших руках!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь