ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громадська рада за європейську Україну

Дата: 04.12.2013 14:10
Кількість переглядів: 303

3 грудня 2013 року відбулось позачергове засідання Громадської ради при райдержадміністрації з ініціативи її голови – підприємця і керівника 2-х районних громадських формувань В’ячеслава Бондаря. В заході взяли участь 9 з 13 членів цього дорадчого органу. Представники громадських організацій та засобів масової інформації району проаналізували суспільно-політичну ситуацію в країні, обговорили зміст Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, запропонованої Президентом України В.Януковичем, внесли пропозиції до плану роботи Громадської ради в наступному 2014 році. В дискусії взяли участь В.Бондар, М.Капшук, К.Жуковський, В.Сметанський, М.Лазарук та інші.
За наслідками обміну думками щодо останніх подій в Україні була прийнята Заява, текст якої подається нижче. Документ підтримали всі учасники зібрання, окрім представника Спілки ветеранів Афганістану (М.Капшук).
З А Я В А
Учасники засідання Громадської ради при Тульчинській районній державній адміністрації від 3 грудня 2013 року підтримують державний стратегічний курс на євроінтеграцію і розширення співпраці з Європейським Союзом, засуджують провокації та насилля під час проведення в м. Києві мирних акцій протесту 30 листопада – 1 грудня 2013 року, вимагають об’єктивного і неупередженого розслідування всіх протиправних дій та законного покарання винних у насиллі та провокаціях, нагадують про непорушність конституційних прав і свобод громадян, закріплених у ІІ розділі Конституції України, закликають районну громаду до спільної праці задля досягнення омріяної мети нашого народу – перспективної інтеграції з об’єднаною Європою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь