ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Хоробрі серця воїнів АТО

Дата: 21.01.2015 13:52
Кількість переглядів: 315

Фото без опису

З метою гідного вшанування та відзначення військовослужбовців – жителів району, що беруть участь в проведенні антитерористичної операції на сході України, членів їх сімей а також волонтерів, громадських активістів, небайдужих громадян, які надають всебічну допомогу бійцям, їхнім родинам 20 січня 2015 року в районному будинку культури проведено тематичний захід «Хоробрі серця» за участю голови райдержадміністрації Миколи Підболячного, учасників АТО, волонтерів, делегацій територіальних громад району (на чолі з місцевими головами), навчальних закладів підприємств, установ, організацій, районних громадських, партійних організацій, місцевих ЗМІ, працівників райдержадміністрації, районної ради, широкої громадськості. Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять воїнів, які загинули за незалежність України. Віддаючи шану і повагу всім патріотам України, які беруть участь в бойових діях на сході нашої держави, до Великого Державного Прапора України на площі М.Д.Леонтовича від учасників зібрання покладено вінок квітів.
Про участь у антитерористичній операції розповіли її безпосередні учасники Максим Захарчук та Денис Ольшевський, які з честю виконали свій громадянський обов’язок і вдячні за підтримку рідним та благодійникам.
Голова райдержадміністрації Микола Підболячний, депутат міської ради Любов Маслова, волонтери подякували всім учасникам АТО за захист української землі від підступного ворога, небайдужим громадянам, колективам підприємств, установ, організацій - за допомогу у непростий для Вітчизни час, закликали до єдності та рішучіших дій задля збереження нашого краю від поневолення.
Тематична концертна програма, підготовлена працівниками закладів культури району, до глибини душі зворушила всіх присутніх.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь