ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ігор Білоус: Ми пропонуємо скоротити кількість податків, значно спростити адміністрування та децентралізувати податки

Дата: 12.08.2014 15:14
Кількість переглядів: 286

"Відповідно до запропонованої податкової реформи, в Україні ми пропонуємо скоротити кількість податків, значно спростити адміністрування та децентралізувати податки», - про це заявив Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус під час прямого ефіру на телеканалі «Україна».
Глава Державної фіскальної служби зазначив, що в Україні понад 70% зарплат виплачуються в конвертах. «Ми пропонуємо змінити принцип системи оподаткування фізичних осіб - хто більше заробляє, той більше платить. Існує шість моделей»,– наголосив Ігор Білоус.Для вирішення цих проблем Уряд України пропонує комплексний план змін в податковій системі.
«В концепції податкової реформи, ми запропонували шість моделей цього виду оподаткуванняі вони усі у відкритому доступі на нашому сайті. Разом з бізнесом та підприємцями, при обговоренні цього питання ми зможемо вибрати найбільш оптимальну модель оподаткування доходів фізичних осіб», – наголосив Ігор Білоус.
Розроблену Концепцію реформування податкової системи винесено на обговорення громадськості та бізнесу, яке триватиме місяць. Після цього остаточний проект Закону про економічне зростання буде винесено на розгляд Верховної Ради України.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь