ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бібліо-Інтернет Тульчинської ЦРБ - інформаційна підтримка дітей Тульчинського дитячого ортопедичного санаторію

Дата: 01.10.2013 16:29
Кількість переглядів: 697

На даний час на території нашого міста Тульчинська центральна районна бібліотека залишається єдиною безкоштовною точкою доступу до ресурсів Всесвітньої мережі Інтернет для всіх верств населення.
Особливо важливим безкоштовний доступ до мережі Інтернет є для обдарованих дітей, учасників клубів за інтересами, дітей з обмеженими соціальними та фізичними можливостями. На базі клубу вихідного дня «Повір у себе» вже упродовж 6 років діє проект «Територія рівних можливостей» - інформаційна підтримка дітей Тульчинського дитячого ортопедичного санаторію.
Саме для цих дітей, які знаходяться на лікуванні, щонеділі під час навчального періоду заброньовані години роботи в Бібліо-Інтернеті. А лікуються тут діти з різних районів Вінницької області. Так, 29 вересня діти були з Калинівського, Піщанського, Жмеринського, Оратівського, Гайсинського, Тростянецького, Бершадського районів Вінницької області. Під час літніх канікул діти відвідували Бібліо-Інтернет два рази на тиждень. У літній час Бібліо-Інтернет Тульчинської центральної районної бібліотеки співпрацював також і з районною бібліотекою для дітей, яка влаштовувала «Літній майданчик», де діти могли ознайомитись з новими книгами, почитати нові журнали, взяти участь у іграх-вікторинах, іграх, переглядали мультфільми.
За допомогою бібліотекарів-консультантів Бібліо-Інтернету діти вчаться працювати на ПК, набувають навиків роботи в мережі Інтернет, здійснюють пошук необхідної інформації. Цікавлять дітей також спілкування в блогах і соціальних мережах, ігри он-лайн.
Звичайно, такі заняття неможливі без вчителів та вихователів санаторію. «Ми – партнери в навчанні та вихованні дітей» - так можна охарактеризувати висновок роботи бібліотекарів Бібліо-Інтернету і педагогічний колектив санаторію. Тому ми вдячні за співпрацю вчителям та вихователям Сотніченко Світлані Вікторівні, Войтковій Варварі Василівні, Волковський Наталії Василівні, Кирилишеній Людмилі Олексіївні, Карловському Миколі Павловичу, Кметюк Галині Семенівні, Мельник Євгенії Іванівні, Румянцевій Таїсії Василівні, Сірук Світлані Семенівні, Сонюк Любов Олексіївні, Сутик Ользі Станіславівні, Федоровській Вікторії Миколаївні, медичним сестрам, які у своїй повсякденній роботі прагнуть всім серцем, щоб лікування та навчання для дітей стало джерелом радості.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь