ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформацію про юросіб можна буде зареєструвати швидше

Дата: 19.01.2016 12:42
Кількість переглядів: 269

Фото без опису

Кабмін визначив розмір плати за проведення державної реєстрації юридичних осіб, громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, та фізичних осіб — підприємців у скорочені строки.
Це передбачено постановою Кабміну від 25 грудня 2015 р. №1133. Постанова набирає чинності з 1 січня 2016 р.
Так, за проведення держреєстрації змін до відомостей про юрособу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юросіб, фізосіб-підприємців та громадських формувань, крім внесення змін до інформації про здійснення зв’язку з юрособою; змін до відомостей про прізвище, ім’я, по батькові або місцезнаходження ФОПа протягом:
1) 6 годин після надходження документів, поданих для державної реєстрації, крім вихідних та святкових днів, — у подвійному розмірі адміністративного збору за відповідну реєстрацію;
2) 2 годин після надходження документів, поданих для державної реєстрації, крім вихідних та святкових днів, — у п’ятикратному розмірі адміністративного збору за відповідну реєстрацію.
Плата за проведення державної реєстрації у скорочені строки справляється у відповідному розрахунку від мінімальної зарплати у місячному розмірі, встановленому законом на 1 січня календарного року, в якому проводиться державна реєстрація, та округлюється до найближчих 10 гривень.
Така державна реєстрація у скорочені строки проводитися виключно за бажанням заявника. Плата за проведення державної реєстрації у скорочені строки повертається заявникові виключно у разі ненадання послуг у строки, зазначені вище, з вини суб’єкта державної реєстрації, нотаріуса.

Автор: ГУЮ у Вінницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь