ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація про нараду керівників закладів освіти 18.09.2014р.

Дата: 19.09.2014 14:51
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

18.09.2014 р. в актовій залі Тульчинської ЗШ І-ІІІ ст.. №1 відбулася нарада керівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів району. Нарада була присвячена організації нового навчального року та підготовці закладів освіти до опалювального сезону. В роботі наради взяла участь Бондаренко Галина Степанівна, завідуюча товариства українського Червоного Хреста, яка проінформувала присутніх про проведення учнівської акції «5 картоплин» на допомогу мало захищеній категорії населення.
З питань організації навчального процесу та ведення документації в закладах освіти виступила Кошелап С.В., інспектор відділу освіти.
Начальник відділу освіти Тульчинської районної державної адміністрації Михайло Митрицан виступив про підготовку навчальних закладів району до опалювального сезону. Він наголосив на необхідності збереження енергоносіїв в осінньо-зимовий період.
Про охоплення навчанням дітей, в тому числі переселенців, соціально-психологічний супровід дітей, які опинились в складній життєвій ситуації проінформувала Боєва С.П., соціальний педагог відділу освіти.
З інших питань, що стосуються організації діяльності закладів освіти, виступили працівники відділу освіти та методичного кабінету.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь