ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Іван Мовчан : Вінниччина в черговий раз має можливість отримати благословення Блаженнійшого Митрополита Володимира на добрі справи, на Віру, на Любов і процвітання

Дата: 01.10.2013 09:36
Кількість переглядів: 345

Фото без опису

30.09.2013 року в Немирівському Свято-Троїцькому ставропігійному жіночому монастирі правив Божественну літургію глава Української Православної Церкви Московського патріархату Митрополит Володимир.
Після служби відбулась Хресна хода духовенства та вірян від монастиря до храму, збудованого на честь святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері святої Софії.
В урочистостях з нагоди відкриття та освячення храму взяли участь голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан, заступник голови ОДА Любов Спірідонова, настоятелька Немирівського жіночого монастиря ігуменя Херувима, начальник управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації Ігор Салецький та благодійники з Немирова Алла і Степан Глусі,чиїм власним коштом було побудовано та облаштовано храм-каплицю.
«Ми відкриваємо цей храм в день, коли весь православний світ вшановує пам’ять святих мучениць Віри, Надії, Любові і їх матері Софії- наголосив Іван Мовчан, звертаючись до вірян та духовенства,- особливо приємним є святкування, коли на території Немирівського району перебуває Блаженнійший Митрополит Володимир, що черговий раз приніс нам тепло надії, любові та віри в краще майбутнє».
Разом з ігуменею Херувимою Іван Мовчан передав родинну ікону Аллі та Степану Глусь на знак глибокої поваги та визнання заслуг перед православною громадою Немирова.
Після освячення храму, учасників молебну та хресної ходи запросили до святкової трапези.
В рамках перебування Предстоятеля Української православної церкви Митрополита Володимира на Немирівській землі, в залі прийомів Свято-Троїцького монастиря відбулась його зустріч з духовенством та керівниками району і області.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь