ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Єдиний соціальний внесок передано під опіку Міндоходів

Дата: 14.08.2013 17:04
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ звертає увагу суб’єктів господарювання , що в межах адміністративної реформи питання адміністрування єдиного внеску передано до сфери компетенції органів Міністерства доходів і зборів України.
Відтепер акумулювання коштів, призначених для забезпечення застрахованим особам страхових виплат і послуг у системі соціального страхування, реалізації заходів, пов’язаних із функціонуванням цієї системи, облік платників єдиного внеску – роботодавців та осіб, які забезпечують себе роботою самостійно, збирання звітності, стягнення заборгованості із платежів здійснюватимуть органи Міністерства доходів і зборів України.
Міндоходів планує істотно спростити адміністрування ЄСВ для підприємців і збільшити його надходження, але одним із основних завдань сьогодні стане боротьба з правопорушеннями при застосуванні законодавства з питань сплати ЄСВ.
З метою недопущення порушень податкового законодавства щодо контролю за своєчасністю подачі звітності з єдиного внеску, достовірністі, повноти його нарахування і сплати до бюджету працівниками Тульчинського відділення Міндоходів буде проведено ряд роз’яснювальних семінарів. Для приватних підприємців-єдинщиків проведення семінару заплановано на 19 серпня 2013 року. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном Центру обслуговування платників податків 2-24-54.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь