ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ювілейна медаль до річниці Незалежності

Дата: 15.06.2016 15:04
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

29 квітня 2016 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ № 185 про відзнаку Президента України – ювілейну медаль «25 років незалежності України». Цією нагородою вшановуються громадяни за значні особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету та зміцненні міжнародного авторитету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу.

Згідно Положення про відзнаку ювілейною медаллю нагороджуються громадяни України, іноземці та особи без громадянства. Висунення кандидатур до відзначення медаллю та її вручення здійснюються відповідно до Порядку представлення до нагородження та вручення державних нагород України, затвердженого Указом Президента України від 19 лютого 2003 року № 138.

Клопотання про відзначення громадян ювілейною медаллю разом із нагородними листами установленого зразка вносяться обласними, Київською міською державними адміністраціями, іншими державними органами до Кабінету Міністрів України у визначеному ним порядку. Подання про нагородження готує та вносить на розгляд Президенту Кабінет Міністрів. Все це має відбутися не пізніше як за місяць до відповідної дати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь