ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівники області та міста привітали вінничанок із Міжнародним жіночим днем Керівники області та міста привітали вінничанок із Міжнародним жіночим днем

Дата: 07.03.2014 09:41
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

6 березня у залі засідань обласної державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру. Кращих представниць подільського жіноцтва у переддень свята вітали голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник, голова обласної Ради Сергій Свитко та секретар Вінницької міської ради Сергій Моргунов.
Звертаючись до учасниць заходу з вітальним словом, керівник Вінниччини Анатолій Олійник зазначив, що без підтримки жінок, які щоденно, за будь-яких обставин супроводжують чоловіків крізь усе життя, гідно відповідати на життєві виклики було б значно важче. Тож голова облдержадміністрації побажав усім подолянкам добра, здоров’я, мирного неба та завжди весняного настрою.
Торкнувся Анатолій Олійник і суспільно-політичних подій у державі, повідомивши, що обласна влада вживає оперативних заходів задля стабілізації ситуації. З цією ж метою працюють і регіональні оперативні штаби силових структур та об’єднань Народної самооборони. «Ми налагодили діалог з усіма напрямами громадських рухів та їх найактивнішими представниками. І від сьогодні вийшли на формат спільних дій, щоб ті першочергові виклики, які стоять нині перед областю і державою, були контрольовані та координовані», - зауважив керівник Вінниччини. А також висловив переконання, що саме об’єднання зусиль допоможе розпочати нову сторінку української історії.
Традиційно під час урочистостей кращих вінничанок, які своє життя і працю присвятили розвитку та процвітанню рідного краю, керівники області та міста нагородили Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь