ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коментар навколо ДП «Мурафський кар’єр»

Дата: 27.07.2015 14:03
Кількість переглядів: 338

Шановні громадяни!

Події, що мали місце 23 липня у с. Мурафа Шаргородського району, спровокували значний резонанс у суспільстві та викликали низку сюжетів і публікацій у місцевих та центральних ЗМІ, на Інтернет-ресурсах. В окремих з них ситуація представлена як аналог нещодавніх мукачівських подій, що сколихнули всю Україну.

Звертаємо вашу увагу, що правоохоронні органи Вінниччини повністю контролюють ситуацію навколо ДП «Мурафський кар’єр», відкрито кримінальне провадження, ведуться слідчі дії, встановлені особи учасників цих подій.

Ми наголошуємо, що конфлікт навколо видобувного підприємства має суто корпоративний характер. Інформації про причетність до подій представників політичних партій та місцевих громадських патріотичних рухів наразі не отримано, фактів госпіталізації та поранень в ході інциденту немає.

З огляду на те, що у регіоні існує ряд інших підприємств, щодо яких тривають майнові спори, ми звертаємось до всіх сторін корпоративних конфліктів: правоохоронні органи Вінниччини миттєво та жорстко у відповідності до закону реагуватимуть на будь-які спроби розв’язання їх у силовий спосіб.

Шановні громадяни! Ми звертаємось до вас з проханням проявляти пильність та негайно повідомляти правоохоронні органи стосовно підозрілих транспортних засобів і сторонніх осіб, що з’являються у населеному пункті й проявляють невиправданий інтерес до об’єктів життєзабезпечення, транспортної інфраструктури, промислових підприємств. Ми просимо вас не піддаватись впливу провокаторів, що закликають до застосування сили для задоволення ваших соціально-економічних вимог та розв’язання будь-яких конфліктів. Закликаємо завжди пам’ятати, що лише від нас із вами залежить спокій та стабільність на Вінниччині.

Прокурор Вінницької області державний радник юстиції 3 класу В. Соколовий

Начальник УСБУ у Вінницькій області генерал-майор С. Ратієв

Т.в.о. начальника УМВС України у Вінницькій області полковник О. Глянько


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь