ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олександр Вілкул: Комунальні служби в регіонах повинні працювати в посиленому режимі і забезпечити своєчасне очищення доріг та обробку їх посипковими матеріалами, щоб запобігти ожеледиці

Дата: 14.01.2014 09:01
Кількість переглядів: 286

У зв’язку з мокрими снігопадами в окремих областях України, комунальні служби в регіонах повинні працювати в посиленому режимі і забезпечити своєчасне очищення доріг та обробку їх посипковими матеріалами, щоб запобігти ожеледиці. Таке завдання Мінрегіону поставив Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.
Як повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, ситуація перебуває під контролем. На ранок 13 січня оперативно-диспетчерською службою Мінрегіону позаштатних ситуацій не зафіксовано.
Він поінформував, що в 2013 році закуплено 309 одиниць комунальної спецтехніки, а всього до роботи в зимовий період підготовлено більше 6,5 тис. одиниць комунальної техніки. Крім того, в регіонах укладено договори з підприємствами та організаціями усіх форм власності на залучення понад 5 тисяч одиниць додаткової спеціалізованої техніки для прибирання від снігу вулиць і доріг в населених пунктах. Ця техніка закріплена за вулицями і дорогами в населених пунктах і готова приступити до роботи.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь