ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Конкурси від Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

Дата: 15.08.2017 16:13
Кількість переглядів: 289

Фото без опису

З метою стимулювання процесів збору, відзначення й поширення кращих практик та ініціатив органів місцевого самоврядування Та Для подальшого використання у роботі надсилаємо інформацію про конкурси з питань реформування місцевого самоврядування та : Децентралізації влади, які реалізуються Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово- комунального господарства України (далі - Мінрегіон) у партнерстві з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» у 2017 році.

З квітня 2017 року Мінрегіоном оголошено прийом заявок на Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» 2017 року, який проводиться для органів місцевого самоврядування всіх рівнів.

Конкурс має на меті відібрати, відзначити та поширити кращі практики органів місцевого самоврядування, що були реалізовані у період 2015-2016 pp. Його переможці візьмуть участь у ознайомчому візиті в одну з країн – членів Ради Європи.

Тематика Конкурсу 2017 року:

1. Прозорість та підзвітність місцевого самоврядування.

2. Практики розвитку регіонів та громад, засновані на власних стратегіях та ресурсах.

3. Співробітництво територіальних громад.

Для участі у Конкурсі потрібно до 30 вересня 2017 року заповнити заявку, що додається, і надіслати її електронною поштою на адресу : Best.Practice.Ukraine@coe.int.

Інформація про Конкурс розміщена на офіційному сайті Мінрегіону в розділі «Розвиток місцевого самоврядування» (Головна > Напрямки діяльності > Регіональний розвиток > Розвиток місцевого самоврядування > Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» > Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування у 2017 році»).

9 червня 2017 року Мінрегіоном оголошено Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади», який проводиться для представників журналістської спільноти в номінаціях «Онлайн-публікація», «Стаття», «Радіоматеріал» та «Відеоматеріал».

Конкурс присвячено висвітленню здобутків громад і триваючій реформі місцевого самоврядування та децентралізації влади, серед перших результатів якої формування спроможних об’єднаних територіальних громад, зміцнення ресурсної бази місцевого самоврядування, реалізація проектів інфраструктурного розвитку на місцевому і регіональному рівні, підвищення якості надання послуг населенню та інші.

Для участі у Конкурсі потрібно до 15 жовтня 20І7 року заповнити он- лайн заявку (зміст гул-форми додається), що розташована за адресою http://bit. ly/contest2017media. та додати до неї посилання на медіа-матеріал (публікація, аудіо-, відеозапис), який було вперше опубліковано не раніше 1 січня 2017 року в регіональних ЗМI будь-якої форми власності.

За результатами Конкурсу його переможці нагороджуються дипломами Мінрегіону I, II і III ступенів та дипломом «Спеціальна відзнака» і грошовими призами від Ради Європи.

Інформація про Конкурс розміщена на офіційному сайті Мінрегіону в розділі «Розвиток місцевого самоврядування» (Головна > Напрямки діяльності > Регіональний розвиток > Розвиток місцевого самоврядування > Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади»).

Контактні особи Мінрегіону із зазначених питань: Яровенко Наталія Петрівна тел.: (044) 590-4-776, Арсенюк Тетяна Андріївна тел.: (044 590-4-781.), Базарна Ольга Вікторівна (+38(097)210-50-20, o.v.bazarna@i.ua).

Додаток: самоврядування.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь