ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Користуватись сервісами Державної фіскальної служби зручно, швидко, сучасно та корисно

Дата: 04.11.2014 16:21
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

Фахівці Головного управління Міндоходів у Вінницькій області нагадують, що на веб-сайті Державної фіскальної служби України розміщено ряд сервісів, які стануть у нагоді не лише суб’єктам господарювання, але й пересічним громадянам та допоможуть заощадити власний час та кошти. Особливою популярністю серед платників користується: «Електронний кабінет платника податків», «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс», «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», «Перевірка свідоцтва платника єдиного податку», «Електронна звітність», «Дані реєстру платників ПДВ», «Пульс», «Анулювання реєстрації платників ПДВ», «Декларування он-лайн», «Реєстр страхувальників», «Акредитований центр сертифікації ключів», «Адреси масової реєстрації» тощо.
Платників ЗЕД зацікавлять – «Електронна митниця», «Митна статистика» та банер «Митне оформлення».
Крім того на веб-порталі ДФС розміщені кодифіковані Податковий та Митний кодекси України та інші нормативно-правові акти щодо єдиного соціального внеску, податкового та митного законодавств. Також до уваги платників розділи: «Рішення місцевих рад», «Реєстри», «Переліки», «Довідники» та «Бюджетні рахунки».
Користувачам офіційного веб-сайту ДФС України знадобляться й інформаційно-роз’яснювальні матеріали щодо нововведеного військового збору, які розміщені в банері «Єдина Україна. Сплата військового збору – допомога армії».
Тому, шановні платники, запрошуємо вас скористатись можливістю спростити своє життя та спланувати свій робочий час за допомогою електронних сервісів та іншої інформації, яку ви знайдете на веб-порталі ДФС України, адже це зручно, швидко, сучасно, корисно та безкоштовно.
Доступ до зазначених сервісів можливий із офіційного веб-порталу ДФС за адресою: www.sfs.gov.ua.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь