ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

“Країна здоров’я”

Дата: 27.05.2016 11:50
Кількість переглядів: 291

25 травня на ЦМС “Колос” відбулося велике спортивно-розважальне свято під назвою “Країна здоров’я”, організаторами якого були: відділ освіти райдержадміністрація, сектор молоді і спорту райдержадміністрації в співпраці з релігійною громадською організацією.

8 імпровізованих станцій відвідало понад 500 дітей початкових класів району, де в цікавій ігровій формі дізнались багато корисного про режим дня, активний відпочинок, чисте повітря й питну воду, здорове харчування тощо. Спілкування гармонійно поєдналось з ігровими конкурсами на рухову активність та спритність, що дуже сподобалась учасникам.

Захід відвідав голова райдержадміністрації Підболячний М.В., перший заступник голови райдержадміністрації Побережник В.І та начальник відділу освіти райдержадміністрації Митрицан М.М., завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Чепернатий С.В. У не неформальних бесідах з дітьми та організаторами на кожній із станцій Микола Васильович Підболячний подякував за такий змістовний та потрібний сучасній юні захід та виказав сподівання на майбутні молодіжні проекти актуального спрямування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь