ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Квіти Поділля

Дата: 12.03.2016 09:39
Кількість переглядів: 284

Фото без опису

Яскравою подією в мистецькому житті нашого міста стало відкриття персональної виставки талановитої художниці Аліни Славгородської, що з 4 березня діє в Тульчинському краєзнавчому музеї.
Художниця працює переважно в жанрі натюрморту, реалістичного пейзажу, оспівуючи ліричну красу краєвидів України та рідного краю.
Народилася Аліна Василівна Славгородська в м. Запоріжжя. Закінчила Харківське державне художнє училище – живописно - педагогічний факультет, а згодом Харківський педагогічний університет ім.. Г. Сковороди. Аліна Василівна є учасниця міжнародних та все український мистецьких проектів та пленерів, а також відомих мистецьких заходів під егідою Академії мистецтв України. З 2012 року прийнята в Національну спілку художників України. На сьогодні Аліна живе і працює в м. Тульчині.
Роботи художниці написані душею і серцем, тому випромінюють добро і тепло. Їх світла енергетика переносить відвідувача з буденної реальності до світу краси. Особливий стиль Славгородсьекої натюрморти та пейзажі у поєднанні з ніжною задушевною романтикою зачаровує відвідувачів. Здається сама радість біжить по гнучких лініях, виграє в кольорах. Тут багато різних квітів яскравих та мальовничих. Цієї краси вистачає для всіх, в них багато світла і тепла. За допомогою пензля художниця переносить свою відкритість та щирість, любов до людей і природи, натхнення творити в житті світле і вічне.
На відкриття виставки завітали численні гості, багато мистецьких особистостей м. Тульчина та друзі. Багато було сказано хороших, теплих слів та побажань творчості на адресу художниці.
Сама Аліна каже: «.. Для мене творчість – це нескінченна дорога до себе і подолати її можна тільки поєднавши радість своєї душі з божественною глибиною Всесвіту, щоб прозрівши звичне, вилучити із всеосяжного Космосу маленьку іскру істини і, оберігаючи її від буденності, перенести на чисте тло полотна».
Виставка в музеї триває до 4 квітня 2016 року. ЇЇ можуть відвідати всі бажаючі.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь