ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ліквідація прихованої зайнятості сприятиме орієнтації національної економіки на розвиток (звернення керівника районної фіскальної служби)

Дата: 01.11.2017 10:49
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

Легалізація заробітної плати, ліквідація прихованої зайнятості на сьогодні є одним з найбільш важливих напрямів роботи державної фіскальної служби.
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ акцентує увагу мешканців тульчинщини на тому, що нелегальна заробітна плата позбавляє громадян соціального захисту, адже пенсію вони матимуть тільки з офіційно нарахованої суми заробітної плати.
З метою виведення з «тіні» заробітних плат триває податкова реформа. Внесено численні зміни до податкового законодавства з метою зменшення податкового тиску на платників податків.
Ліквідація прихованої зайнятості сприятиме зростанню національного інвестиційного потенціалу, матиме позитивний вплив на бюджетну сферу, сприятиме орієнтації національної економіки на розвиток.
Фахівці Тульчинського відділення звертаються до громадян з проханням вимагати від роботодавців виплати заробітної плати відповідно до законодавства. Адже кожна гривня податку із заробітної плати, що надійде до бюджету, впливає на забезпечення гідної пенсії.
Також, більш відповідальніше повинні поставитися до цього питання і роботодавці, не порушувати вимоги законодавства, оформляти належним чином трудові відносини зі своїми працівниками.
Варто не забувати, що виплата нелегальної заробітної плати передбачає також і кримінальну відповідальність та впливає на наповнення дохідної частини бюджету.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь