ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Літня оздоровча кампанія 2017 року триває!!!

Дата: 27.06.2017 12:02
Кількість переглядів: 223

Фото без опису

З початку оздоровчого сезону до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за кошти державного, обласного та місцевих бюджетів направлено 833 дитини Тульчинського району.
З них: 764 дитини відпочивало в межах району та області, 69 – на узбережжі Чорного моря.
Так, діти із числа пільгової категорії району мали змогу оздоровитися в таких закладах оздоровлення як ДП УДЦ «Молода гвардія» м.Одеса, ДП УДЦ «Артек.UA», ТОВ «Примор'я» санаторій ім.Лазо с.Сергіївка, Білгород – Дністровський р-н, Одеської області, дитячому оздоровчому таборі «АИСТ» с.Приморське Кілійського р-ну, Одеська обл., дитячому закладі санаторного типу «Подільський Артек» с.Заозерне Тульчинського району, Вінницькій дитячо-юнацькій спортивно-оздоровчій базі «Колос», дитячому санаторію «Авангард» м.Немирів, ДП «Санаторій «Сокілець» Немирівського району та відпочити в 8 пришкільних таборах денного перебування.
На виконання рішення 24 сесії районної ради 6 скликання від 27 березня 2014 року № 489 «Районної програми оздоровлення та відпочинку дітей і молоді на 2014 – 2017 роки» на проведення дитячої оздоровчої кампанії 2017 року з місцевих бюджетів, в тому числі бюджетів Тульчинської міської ОТГ та Шпиківської селищної ОТГ, передбачено 664, 76 тис.грн, що дасть змогу надати оздоровчі послуги дітям з пільгових категорій району.
Станом на 27.06.2017 року охоплено оздоровленням та відпочинком: 18 - дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 27 – дітей з інвалідністю, 150 дітей з багатодітних та малозабезпечених родин, 117 – дітей, батьки яких є учасниками АТО, 203 дітей, які перебувають на диспансерному обліку, 127 - діток з числа талановитих та обдарованих, 4 - дітей з родин внутрішньо переміщених осіб.
Наголошуємо, що якщо Ваша дитина має пільгову категорію, визначену Законом України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» зі змінами, необхідно написати заяву щодо постановки на облік для отримання путівки на оздоровлення та надати відповідно пакет документів до управління соціального захисту населення райдержадміністрації.
За більш детальною інформацією щодо переліку документів, які необхідно надати, просимо звертатись до управління соціального захисту населення райдержадміністрації за адресою м.Тульчин, вул. Миколи.Леонтовича, 1, каб 407 та за тел. 2-24- 56 з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь