ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Майже на три мільйони гривень обласний Фонд сприяння інвестиціям та будівництву надав кредитів на придбання доступного житла в Тростянці

Дата: 07.08.2017 08:06
Кількість переглядів: 325

Фото без опису

В серпні цього року заплановано введення в експлуатацію 12-ти квартирного житлового будинку в смт. Тростянець. За словами першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка, який днями здійснив перевірку готовності цього будинку до експлуатації, його будівництво розпочалося у 2013 році в рамках реалізації Регіональної цільової програми будівництва доступного житла у Вінницькій області на 2010-2017 роки. Загальна вартість становить 5 млн. грн.

«Ще у 2013 році Вінницька обласна рада своїм рішенням внесла доповнення до регіональної програми включивши до переліку об’єктів зведення будинку в селищі Тростянець.А передувало цьому звернення Тростянецької районної адміністрації до обласного Фонду сприяння інвестиціям та будівництву, який і став замовником будівництва 3-х поверхового 12-и квартирного житлового будинку» - наголосив голова Фонду Володимир Бабошин. «Відповідно до рішення Тростянецької селищної ради Фонду була виділена земельна ділянка в смт. Тростянець по вул. Космонавтів площею 0.30 г» - продовжив посадовець.

За словами Володимира Бабошина, у будинку 6 двокімнатних квартир площею 55м2 та 6 трьохкімнатних - площею 73м2. Вартість квадратного метра 6500 грн.

Згідно правил надання пільгових довгострокових кредитів, Фондом було надано 10 кредитів на загальну суму 2 750 тис. грн.

Кредити отримали 5 працівників агропромислового комплексу, 2 лікаря, 1 вчитель, 1 працівник місцевого самоврядування та 1 працівник Національної поліції.

Слід відзначити, що відповідно до регіональної цільової програми будівництва (придбання) доступного житла у Вінницькій області на 2010-2017 роки протягом семи років було здано в експлуатацію 8 таких будинків у Вінницькому, Шаргородському, Томашпільському, Іллінецькому, Мурованокуриловецькому районах та у місті Вінниці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь