ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

М.Азаров доручив міжвідомчій робочій групі напрацювати переговорні позиції України на переговорах з ЄС

Дата: 16.01.2014 09:04
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

Прем’єр-міністр України Микола Азаров доручив міжвідомчій робочій групі під головуванням Віце-прем’єр-міністра Юрія Бойка у двохмісячний строк напрацювати переговорні позиції України щодо умов імплементації Угоди про асоціацію та створення зони вільної торгівлі з Європейським Союзом.
Про це Глава Уряду заявив під час засідання Уряду 15 січня 2014 року.
«Доручаю міжвідомчій робочій групі під головуванням Віце-прем’єр-міністра Юрія Бойка на основі зробленого аналізу протягом не більше двох місяців напрацювати детальні переговорні позиції України щодо умов імплементації Угоди про асоціацію», - заявив Микола Азаров.
Прем’єр-міністр зазначив, що в Кабінеті Міністрів завершилося моделювання практичних сценаріїв дії зони вільної торгівлі з Європейським Союзом. Цьому питанню були присвячені чисельні наради з представниками бізнесу різних сфер промисловості і аграрного сектору. «Тобто, здійснено попередній секторальний аналіз ризиків для вітчизняної економіки в цих умовах. З цього витікають певні висновки щодо того, про які умови імплементації Угоди ми повинні домовитись з європейськими партнерами», - наголосив Микола Азаров.
Під час вступного слова Глава Уряду зупинився на окремих аспектах проблеми, які стосуються практично всіх галузей вітчизняної промисловості.
За його словами, питання узгодження умов імплементації Угоди про асоціацію та створення зони вільної торгівлі з ЄС має надзвичайно велику вагу для України, оскільки питання наповнення бюджету і економічного розвитку нашої держави безпосередньо пов’язані з нашими економічними інтересами на європейському напрямку.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь