ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ми – за продовження діалогу!

Дата: 05.07.2017 15:50
Кількість переглядів: 239

5 липня 2017 року в м. Тульчині на площі Героїв Майдану (перед адміністративним будинком райдержадміністрації та районної ради) група жителів Заозерненської, Михайлівської, Клебанської, Білоусівської сільських рад і м. Тульчина оголосили про намір розпочати безстрокову мирну акцію – ходу по пішохідному переходу через центральну вулицю м. Тульчина перед адміністративним будинком райдержадміністрації та районної ради. Організатори запланованої акції висловилися проти будівництва внутрішньогосподарського комплексу ТОВ «Вінницька птахофабрика» з переробки органічної частини відходів сільськогосподарського виробництва та отримання біогазу із біомаси рослинного та тваринного походження, розташованого на території Заозерненської сільської ради (поза межами населеного пункту).

Голова райдержадміністрації М.Підболячний запросив учасників акції на зустріч, яка відбулася в адміністративному будинку. Учасники акції (близько 30 осіб) провели конструктивні переговори з керівництвом району, представниками окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, Заозерненським сільським головою Іриною Басараб, тощо. В той же час, частина учасників акції (близько 10 осіб) на чолі з організаторами заходу знаходилися на площі та в зустрічі участі не брали, заявивши про намір продовжувати свою безстрокову мирну акцію проти зазначеного вище будівництва.

Сприяла врегулюванню конфліктної ситуації та пошуку компромісних рішень присутня під час цих подій депутат Вінницької обласної ради Людмила Головашич. Як висновок, більшість представників місцевих громад висловилися за продовження діалогу, конструктивне вирішення всіх проблемних питань, економічний розвиток місцевих територій при дотриманні всіх екологічних норм і правил.

Правопорядок забезпечували працівники Тульчинського відділення Немирівського відділу ГУНП у Вінницькій області. Порушень громадського порядку, чинного законодавства під час цих подій не було. Фактичного перекриття проїзду по центральній вулиці м. Тульчина не відбулося.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь