ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ми навчилися боронити державу – Президент

Дата: 06.10.2014 16:54
Кількість переглядів: 240

Під час поїздки до Житомирської області Президент України Петро Порошенко відвідав Житомирський бронетанковий завод, який готується відзначити 71-у річницю від дня створення.

Глава держави ознайомився з виробничими потужностями підприємства, оглянув цехи заводу.

Спілкуючись з робітниками, Президент відзначив важливу роль Житомирського бронетанкового заводу у забезпеченні обороноздатності держави. «Я хочу подякувати вам за вашу працю, патріотизм. За те, що в цих складних умовах ви готові робити все можливе для того, щоб держава була краще озброєна, захищена і щоб ми продемонстрували, що ми сильний, єдиний український народ», - сказав Петро Порошенко. Президент закликав працівників підприємства розглянути можливість переходу на тризмінний робочий графік, щоб підвищити обсяги виробництва.

За словами Президента, події на Донбасі - «для нас Вітчизняна війна, коли ми захищаємо нашу незалежність, суверенітет України, територіальну цілісність. Це війна, яка згуртувала нашу націю, об’єднала Український народ, і зараз ми демонструємо, як вміємо любити и боронити Батьківщину».

Президент наголосив на тому, що країна навчилася захищатися. «Зараз ми вже вміємо воювати, захищатися, робити все, щоб зупинити ворога. І саме це дозволило нам оголосити режим припинення вогню. Нам потрібен мир, і ми його забезпечимо», - наголосив Глава держави.

Президент пообіцяв, що він, як Верховний головнокомандувач, мобілізує весь світ на підтримку України. «Весь світ буде стояти поруч з нами, захищаючи український суверенітет, незалежність, волю і демократію. Будь-який загарбник опиниться в тотальній міжнародній ізоляції і заплатить свою ціну за те, що він напав на Україну», - заявив Президент.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь